noordoostpolder

Nieuwe rij

Slideshow

Gemeenteraad Noordoostpolder

Raadzaal van de gemeente Noordoostpolder

Live uitzending

Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Komende vergaderingen

Nieuws

Gemeenteraad schrikt van kosten ‘eigen’ onderzoek

vandaag, 15:10

Wethouder van Amersfoort gaat proberen om een onderzoek naar alternatieve aansluitingen op de A6 stop te zetten. De gemeenteraad gaf in februari opdracht voor zo’n onderzoek, maar is nu ‘verbaasd’ over de kosten van bijna 24.000 euro. Volgens Politieke Unie wilde de raad een veel eenvoudiger onderzoek.

Lees meer

Weinig enthousiaste gemeenteraad toch akkoord met bouwplannen Creil

vandaag, 15:10

De gemeenteraad ging maandagavond unaniem akkoord met een bestemmingsplanwijziging die de bouw van 49 woningen in Creil mogelijk maakt. Toch ontbreekt bij de partijen het enthousiasme over het plan. “We gaan schoorvoetend akkoord”, verwoordt VVD’er Halma de stemming.

Lees meer

Gemeenteraad stelt stimuleringsfonds voor CPO-projecten in

vandaag, 15:10

De gemeenteraad ging maandagavond unaniem akkoord met een stimuleringsfonds voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Polderbewoners die samen een bouwplan willen ontwikkelen kunnen daaruit een bijdrage krijgen voor de aanvangskosten.

Lees meer

Politieke Unie kritisch op wegafsluitingen Emmeloord

vandaag, 15:10

Politieke Unie is niet blij met de afsluitingen van de Randweg en de Kamperweg in Emmeloord. Volgens Tom Langenberg zorgt het dubbele wegenonderhoud voor gevaarlijke situaties en topdrukte in het centrum van Emmeloord.

Lees meer

Werk & Welzijnsplein in oud bankgebouw aan de Deel

vandaag, 15:10

De gemeente trekt drie miljoen euro uit voor de begane grond van het oude bankgebouw aan de Deel 1. Daar is straks onder meer plek voor een Werk & Welzijnsplein voor maatschappelijke organisaties die vanuit het Dokter Jansen-terrein moeten verhuizen.

Lees meer

ASD