A. Evers

Naam: A. Evers

Raadslid, Politieke Unie
Raadslid, Raadscommissie BFE
a.evers@noordoostpolder.nl
Raadslid Actief sinds 30 mrt. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

 

Geboren en getogen in Emmeloord, al meer dan 40 jaar polderbewoonster en daarvan ruim 18 jaar woonachtig in Ens. Met mijn man en 3 kinderen wonen we aan een buitenweg bij Ens. We werken in ons eigen bedrijf in Emmeloord.
 
In de afgelopen jaren heb ik tijdens verschillende fases in mijn leven geprobeerd een positieve bijdrage te leveren aan onze lokale gemeenschap, op het kinderdagverblijf, op school en bij de sport. Hopelijk kan ik vanuit een nieuwe rol opnieuw een bijdrage leveren aan een gezonde en fijne leefomgeving in onze gemeente, en voor inwoners en bedrijven. 

De Politieke Unie is een nuchtere, eerlijke partij en maakt zich, met gezond verstand, sterk voor lokale belangen. Dat past bij mij. 

De Politieke Unie stimuleert en ondersteunt de eigen inzet van polderbewoners, die zijn namelijk zelf het meest betrokken bij hun eigen woonomgeving, hun sport, hun werk, hun zorgtaken. Hoe houden wij als raadsleden op een goede wijze contact met de bewoners en bedrijven in de Noordoostpolder om hun zorgen en wensen te kennen en als het kan deze te ondersteunen. 

Mensen blijven mij altijd boeien en zijn een bron van inspiratie. Vanuit deze interesse, om binnen mijn eigen cirkel van invloed, een positieve bijdrage te mogen leveren aan de gemeente waarin ik woon, dat zie ik als een kans en mooie uitdaging. 

Nevenfuncties

  • Directeur Marketing & Sales voor Wagenbouw Bolle BV en Fifthwheel Europe BV in Emmeloord (betaald)
  • Lid in de ouderraad van het Tienercollege (onbetaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 30 mrt. 2022 Raadslid, Politieke Unie
  • Actief sinds 31 mei 2022 Raadslid, Raadscommissie BFE
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens