de heer J.C.M. (Johan) Goos

de heer J.C.M. (Johan) Goos

Foto van de heer J.C.M. (Johan) Goos
E-mail adres: j.goos@noordoostpolder.nl
Logo van CDA
Fractie: CDA Periode: van: tot: Website: www.cdanoordoostpolder.nl Functie: Fractievoorzitter

Johan Goos, getrouwd, 2 kinderen, hobby's: fietsen, hardlopen en wandelen. In mijn dagelijks werk ben ik teamleider bij het Waterschap Groot Salland. Van 1992 t/m 2009 heb ik in het Waterschapsbestuur gezeten van Waterschap Noordoostpolder en later Zuiderzeeland. Van 2002-2009 heb ik in het dagelijks bestuur van CDA Noordoostpolder gezeten.
Als vrijwilliger ga ik al vanaf 1980 mee naar Lourdes om daar pelgrims te helpen en te begeleiden. Sinds maart 2010 ben ik raadslid. Als raadslid van het CDA zit ik in de commissie Woonomgeving: een commissie waarin zaken besproken worden die veelal met de leefomgeving te maken hebben. Ik vind het belangrijk dat de politiek kort bij de burger staat, wij zijn er voor de burgers. Burgers moeten ook begrijpen dat we het niet iedereen naar het zin kunnen maken en dat er keuzes (soms pijnlijke) moeten worden gemaakt in tijden van bezuinigen.

Ik ben te bereiken via tel.nummer: 06 549 28 951

Laatste tweets

 • de heer J.C.M. (Johan) Goos tweet:

  RT @AnnieSchreijer: Ongelooflijk! Zo triest! Een ramp voor honderden Nederlandse gezinnen in de visserij: Europarlement verbiedt de gedane…

  16-01-2018

 • de heer J.C.M. (Johan) Goos tweet:

  @WDODelta @volkskrant Dat is een stuk minder t.o.v. 1995 toen kwam er 12 miljoen liter Nederland binnen.

  10-01-2018

 • de heer J.C.M. (Johan) Goos tweet:

  RT @cdavandaag: STEM NU: Het moet voor gemeenten mogelijk worden om extra wijkagenten in te kopen.

  09-01-2018

 • de heer J.C.M. (Johan) Goos tweet:

  @WimvanWegen Helemaal met je eens Wim 👍 Files in het westen en ruimte in het Noorden. Daar liggen kansen als je het wil zien !

  25-12-2017

 • de heer J.C.M. (Johan) Goos tweet:

  RT @FlevoPost_nl: CDA Noordoostpolder stelt kandidatenlijst vast: Emmeloord - De leden van het CDA Noordoostpolde ... https://t.co/JFVSs10C…

  22-12-2017

Meer tweets van de heer J.C.M. (Johan) Goos