de heer J.T.J. (Jan) Swart

de heer J.T.J. (Jan) Swart

Foto van de heer J.T.J. (Jan) Swart

Contact informatie

Logo van Raadscommissie BFE
Commissie: Raadscommissie BFE Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van Politieke Unie
Fractie: Politieke Unie Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: www.punop.nl Functie: Raadslid

 

Mijn naam is Jan Swart, getrouwd met Tinie en vader van 2 zonen die inmiddels beiden het huis uit zijn. Ik woon in het mooie Tollebeek waar ik naast meerdere vrijwilligerstaken 9 jaar bestuurslid was van Dorpsbelang. Hiervan mocht ik 8 jaar voorzitter zijn en samen met onze inwoners hebben we in deze periode veel mooie dingen kunnen realiseren voor ons dorp.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als stafmedewerker financiën en ICT bij Aves (stichting voor basisonderwijs in de Noordoostpolder).

Als echt poldermens ben ik zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze mooie polder. Plaatselijk kan ik mij daarvoor nog steeds inzetten binnen de gemeenschap in Tollebeek.
Op provinciaal niveau ben ik betrokken bij de beoordeling van aanvragen voor LEADER en het Leefbaarheidsfonds Flevoland. Leuk om te doen, immers het gaat hier allemaal om aanvragen van enthousiaste mensen die denken in kansen, en proberen deze kansen voor hun directe omgeving waar te maken.

“Denken in kansen” een spreuk die mij op het lijf is geschreven, samen uitdagingen aangaan om onze omgeving mooier en leefbaarder te maken. Daarom ben ik ook graag ingegaan op de vraag of ik beschikbaar wilde zijn voor een plek op de lijst van de Politieke Unie. Een mooie club met mensen waarbinnen ik me prima thuis voel.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-10710728

Laatste tweets

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  RT @DeNOP: Leo Breukel geridderd bij afscheid: Emmeloord – Leo Breukel werd vrijdag bij zijn afscheid al ... enz.nl/62ba6

  20-01-2020

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  @TollebeekNieuws 👍 RT @TollebeekNieuws: Tollebeek plaatst Freek Hakvoort op ‘de stoel’ denoordoostpolder.nl/artikel/107334…

  04-01-2020

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  Willy Feikens voorzitter van Stichting Aves | Noordoostpolder - denoordoostpolder.nl/artikel/107276…

  03-01-2020

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  RT @noordoostpolder: Leadersubsidie voor Werelderfgoed Schokland dlvr.it/RLbMyQ

  19-12-2019

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  RT @DeNOP: Regio Deal geeft impuls aan Noordelijk Flevoland: Regio - Het Rijk, de provincie Flevoland en d ... enz.nl/61sih

  13-12-2019

Meer tweets van de heer J.T.J. (Jan) Swart