de heer J.T.J. (Jan) Swart

de heer J.T.J. (Jan) Swart

Foto van de heer J.T.J. (Jan) Swart
E-mailadres: j.swart@noordoostpolder.nl
Logo van Raadscommissie BFE
Commissie: Raadscommissie BFE Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van Politieke Unie
Fractie: Politieke Unie Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: www.punop.nl Functie: Raadslid

 

Mijn naam is Jan Swart, getrouwd met Tinie en vader van 2 zonen die inmiddels beiden het huis uit zijn. Ik woon in het mooie Tollebeek waar ik naast meerdere vrijwilligerstaken 9 jaar bestuurslid was van Dorpsbelang. Hiervan mocht ik 8 jaar voorzitter zijn en samen met onze inwoners hebben we in deze periode veel mooie dingen kunnen realiseren voor ons dorp.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als stafmedewerker financiën en ICT bij Aves (stichting voor basisonderwijs in de Noordoostpolder).

Als echt poldermens ben ik zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze mooie polder. Plaatselijk kan ik mij daarvoor nog steeds inzetten binnen de gemeenschap in Tollebeek.
Op provinciaal niveau ben ik betrokken bij de beoordeling van aanvragen voor LEADER en het Leefbaarheidsfonds Flevoland. Leuk om te doen, immers het gaat hier allemaal om aanvragen van enthousiaste mensen die denken in kansen, en proberen deze kansen voor hun directe omgeving waar te maken.

“Denken in kansen” een spreuk die mij op het lijf is geschreven, samen uitdagingen aangaan om onze omgeving mooier en leefbaarder te maken. Daarom ben ik ook graag ingegaan op de vraag of ik beschikbaar wilde zijn voor een plek op de lijst van de Politieke Unie. Een mooie club met mensen waarbinnen ik me prima thuis voel.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-10710728

Laatste tweets

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  Feesttent in Tollebeek is te klein, geweldig feest complimenten aan alle deelnemers en organisatie 👍

  https://t.co/rRB4CbKWNI

  22-06-2019

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  RT @Marianuit: Volle zaal met belangstellenden voor huizen op het voormalig terrein van de Mariaschool in Tollebeek Appartementen voor oude…

  12-06-2019

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  Eindelijk aan de gang 👍zeer grote opkomst bij de presentatie van inbreidingsproject De Jachtstaete in Tollebeek.

  https://t.co/xaCxxvOxQp

  11-06-2019

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  RT @Zuyderzeeroeier: @AtieEdink @heturkerland @PvMaaren @TouristInfoUrk @Gemeente_Urk @PolitieNopUrk @wijkagtcobussen Kom kijken 13:00 bij…

  07-06-2019

 • de heer J.T.J. (Jan) Swart tweet:

  @boerbewust @RaadvanState Schandalig! Dit bedenk je toch niet!!: Door de uitspraak van de @RaadvanState dreigt de… twitter.com/i/web/status/1…

  05-06-2019

Meer tweets van de heer J.T.J. (Jan) Swart