de heer M. (Mats) Dekker

de heer M. (Mats) Dekker

Foto van de heer M. (Mats) Dekker

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Ik ben geboren in 1943 in Haren-Karspel. Ik ben opgegroeid aan de Kalenbergerweg, waar ik later het tuinbouwbedrijf van mijn vader overnam. Mats is getrouwd, vader van 2 zonen en inmiddels ook al grootvader. Toen de glastuinbouw zich in Luttelgeest vestigde heb ik besloten het land te verkopen. Ik heb daarna een korte periode in de commissiehandel gewerkt, maar ben daarna voor BEO-zaden gaan werken, die in Rusland een groot exportland zag. Ik heb hier tot december 2012 gewerkt. Nu gebruik ik mijn opgedane kennis over Rusland voor PUM.

In het gezin Dekker stond politiek centraal en dat is nog zo. Ik ben dan ook al heel lang politiek actief. Mijn speerpunt is: solidariteit! Ik wil mij gaan inzetten voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Ik ben te bereiken via tel.nummer: 06 531 820 29

Laatste tweets

 • de heer M. (Mats) Dekker tweet:

  Vandaag delen we flyers uit op Urk. We pleiten voor een Nationaal ZorgFonds. Weg met de macht van de zorgverzekeraa… twitter.com/i/web/status/1…

  03-11-2018

 • de heer M. (Mats) Dekker tweet:

  @HaraldBouman Van harte gefeliciteerd! Welkom en veel succes in onze mooie polder!

  08-10-2018

 • de heer M. (Mats) Dekker tweet:

  @MartijnFSnl @FlevoPost_nl We zijn ook benieuwd naar fietsers richting zuiderkader via fietspad (over parkeerterrein)

  14-07-2018

 • de heer M. (Mats) Dekker tweet:

  Motie Gemeentelijke Kredietbank (GKB) van SP overgenomen. Motie om de raad te informeren over verloop van overgang… twitter.com/i/web/status/1…

  09-07-2018

 • de heer M. (Mats) Dekker tweet:

  RT @RaadNOP: Ook SP vraagt aandacht voor openbaar: 'hoogwaardig OV richting het noorden. Partij pleit ook voor innovatiefonds voor de zorg.

  09-07-2018

Meer tweets van de heer M. (Mats) Dekker