de heer M.W. (Wim) van Wegen

de heer M.W. (Wim) van Wegen

Foto van de heer M.W. (Wim) van Wegen
E-mailadres: w.vanwegen@noordoostpolder.nl
Logo van Raadscommissie WO
Commissie: Raadscommissie WO Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van D66
Fractie: D66 Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: noordoostpolder.d66.nl Functie: Fractievoorzitter

De gemeenteraad en de drie bijbehorende commissies horen een goede afspiegeling te zijn van de bevolking van Noordoostpolder. Hierbij horen mensen uit Emmeloord en van middelbare of wat oudere leeftijd, maar zeker ook mensen uit de dorpen en van wat jongere leeftijd. Daarom heb ik me in 2010 als kandidaat raadslid beschikbaar gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. In 2014 heb ik dit weer gedaan. Net als in de periode 2010-2014 zal ik als burgerraadslid actief zijn. Ik wil me vooral inzetten voor een aantrekkelijke leefomgeving waar met name jongeren zich willen vestigen of na hun studie weer terug willen komen. Wat dat betreft is er in Noordoostpolder nog veel te doen!

Mijn streven is een Noordoostpolder waar de inwoners beter worden betrokken bij het beleid van de gemeente. De afstand tussen gemeente en inwoners moet kleiner, wil de interesse van diezelfde inwoners toenemen. Kortom: Als (burger)raadslid ben je er voor de inwoners en niet voor jezelf.

Ik ben te bereiken via tel.nummer: 06 161 42 297

Laatste tweets

 • de heer M.W. (Wim) van Wegen tweet:

  @watdoetsteven @djeppink @telegraaf Je wilt door met de gaswinning in Groningen? Verder benieuwd of je de bewering… twitter.com/i/web/status/1…

  15-01-2019

 • de heer M.W. (Wim) van Wegen tweet:

  @marcelvink888 Net zo’n inhoudelijke reactie als je artikelen. 😉

  15-01-2019

 • de heer M.W. (Wim) van Wegen tweet:

  @djeppink @watdoetsteven Wat een wartaal. @telegraaf produceert fake news van het zuiverste soort, en jullie gaan er met ogen open in mee?

  15-01-2019

 • de heer M.W. (Wim) van Wegen tweet:

  @marcelvink888 Beste ‘journalist’, snelle treinverbindingen zouden voor veel Europese vluchten een prima alternatie… twitter.com/i/web/status/1…

  15-01-2019

 • de heer M.W. (Wim) van Wegen tweet:

  @RenskeLeijten Alsjeblieft Renske, vind je dit écht?

  15-01-2019

Meer tweets van de heer M.W. (Wim) van Wegen