L. Geerts

Naam: L. Geerts

Raadslid, CDA
Raadslid, Raadscommissie BFE
Raadslid, Raadscommissie SLZ
b.geerts@noordoostpolder.nl
Raadslid Actief sinds 30 mrt. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Ik ben Bert Geerts en nadat ik in 1964 ben geboren, ben ik met mijn familie in 1971 naar een buitenweg in Luttelgeest in de Noordoostpolder verhuisd. Sindsdien ben ik een aantal malen verhuisd maar altijd in Luttelgeest blijven wonen, ook nadat ik 1988 met Tea ben getrouwd. Wij hebben 2 uitwonende dochters die in de regio wonen.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als trainer/coach op het gebied van communicatie en leidinggeven. Ik heb in verschillende clubs en besturen gezeten o.a. in dorpsbelang en s.v. Tonego, maar heb nu tijd gemaakt voor de politiek. Dit komt door mijn betrokkenheid bij de Noordoostpolder en omdat ik zie dat politiek en bewoners steeds meer van elkaar vervreemden, wat ook blijkt uit opkomst bij verkiezingen.

Het werken met en voor mensen en dus ook in een team vind ik belangrijk en geeft energie.  Het sterke verenigingsleven vind ik een belangrijke kracht van onze polder. Mijn insteek is dat de politiek en inwoners dichter bij elkaar komen. De overheid moet goed communiceren met haar omgeving om zo te werken aan een sterke samenleving, waarin iedereen mee doet. Het CDA is voor mij de partij die hier goed op aansluit en een goede balans heeft in eigen verantwoordelijkheid en solidariteit. Toch heeft ook het CDA, met name landelijk veel goodwill verloren bij haar kiezers. Ik vind het belangrijk om aan dit vertrouwen in onze gemeente te werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, houd ik van sporten en tuinieren.

Ik wil graag toegankelijk en bereikbaar zijn voor alle inwoners van onze polder om zo een echte volksvertegenwoordiger te zijn.

Nevenfuncties

  • Ondernemer / franchise-nemer (Trainer / coach) bij Kenneth Smit (betaald)
  • Secretaris Volkstuinvereniging Luttelgeest (onbetaald)
  • Bestuurslid Ondernemersvereniging Luttelgeest (OVL) (onbetaald)
  • Leider damesvoetbal Tonego (onbetaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 30 mrt. 2022 Raadslid, CDA
  • Actief sinds 31 mei 2022 Raadslid, Raadscommissie BFE
  • Actief sinds 31 mei 2022 Raadslid, Raadscommissie SLZ
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens