L. van Vilsteren

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: L. van Vilsteren

l.vanvilsteren@noordoostpolder.nl

Algemeen

Ik ben geboren in 1962, opgegroeid in de Noordoostpolder en na een korte onderbreking voor de studie weer teruggekeerd naar deze mooie plek. Ik ben getrouwd met Jan, heb twee volwassen kinderen, en ik ben de trotse oma van 4 kleinzoons.

Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij het AZC in Luttelgeest ben ik inmiddels 7 jaar werkzaam bij VluchtelingenWerk op het asielzoekerscentrum in Harderwijk. Als teamleider stuur ik een team vrijwilligers aan dat vluchtelingen ondersteunt tijdens hun asielprocedure. Ook heb ik ervaring als coördinator in de schuldhulpverlening. De integratie van nieuwkomers en participatie van vluchtelingen staan bij mij hoog op de agenda, evenals de waardering van de vele vrijwilligers die in onze gemeente hun steentje bijdragen.

Als commissielid bij Groen Links wil ik de fractieleden ondersteunen in hun werk in de Raad. Omdat ik het belangrijk vind dat alle inwoners van de Noordoostpolder gelijke kansen krijgen en zich gewaardeerd voelen, wil ik mij inzetten voor een gemeente waarin iedereen zich thuis voelt, waar vrijwilligers zich gestimuleerd voelen in het werk dat zij doen en asielzoekers en nieuwkomers hun plek kunnen vinden.

Nevenfuncties

  • Teamleider Vluchtelingenwerk Oost Nederland (betaald)

Functie historie

2023

  • Onbekend - 01 dec. 2023 Commissielid, GroenLinks
  • Onbekend - 01 dec. 2023 Commissielid, Raadscommissie SLZ

2022

  • Onbekend - 28 mrt. 2022 Commissielid, Raadscommissie WO
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens