M. Lagendijk

Naam: M. Lagendijk

Commissielid, ONS
Commissielid, Raadscommissie BFE
m.lagendijk@noordoostpolder.nl
Commissielid Actief sinds 25 mrt. 2024 Bekijk pagina

Algemeen

Mijn naam is Mark Lagendijk, op het moment van schrijven 19 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Emmeloord, in de Zuidert. Ik heb de HAVO gedaan op het Zuyderzee Lyceum, Waarna ik MBO ben gaan doen. Op dit moment zit in mijn laatste jaar Mechatronica. Ik ben werkzaam bij mijn vader in het bedrijf, op de afdeling automatisering en besturingstechniek bij Machworx BV te IJsselmuiden. Dit is in de sector speciaal machinebouw. Ik ben hier nu 2 jaar werkzaam.

Waarom ONS Noordoostpolder?
Ik ben de afgelopen jaren - naast mijn fascinatie voor geschiedenis - mega geïnteresseerd geraakt in de politiek. Vorig jaar november (2023) heb ik daarom de stap gezet naar de Griffie, voor eventuele mogelijkheden om politiek te bedrijven in de gemeente Noordoostpolder. Vanaf toen is het balletje gaan rollen. Ik heb samen met de Griffie gekeken naar verscheidene partijen en hun programma's. Ook heb ik thuis onderzoek gedaan en fragmenten bekeken.
Al heel snel ving ONS mijn interesse, een realistische partij, een partij die het burgerbelang en de burgerparticipatie hoog in het vaandel heeft zitten. Dat is iets waar ik mijzelf ook hard voor wil maken. Met mijn jonge leeftijd wil ik mij ook inzetten voor de politieke bereikbaarheid van jongeren in de Noordoostpolder. Ik ben trots burgerraadslid van de partij ONS Noordoostpolder en ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen. Ik sta voor burgerparticipatie, innovatieve en progressieve beslissingen, met de pioniersmentaliteit waarmee de polder is drooggelegd. Zodat we vooruitstrevend kunnen zijn in onze prachtige gemeente. Met mijn actuele kennis over de technische mogelijkheden. Daarbij mijn nog actuele werk in de automatisering heb ik de recente ontwikkelingen op het innovatieve technische vlak vaak snel in de smiezen. We willen vooruit in de Noordoostpolder, groeien en ontwikkelen.

Mijn motto is: 'Stilstaan is achteruitgaan'.

Nevenfuncties

  • Medewerker besturingstechniek / junior programmeur bij Machworx - Betaald

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 25 mrt. 2024 Commissielid, ONS
  • Actief sinds 25 mrt. 2024 Commissielid, Raadscommissie BFE
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens