M.T. Goelema

Naam: M.T. Goelema

Raadslid, CDA
Raadslid, Raadscommissie SLZ
m.goelema@noordoostpolder.nl
Raadslid Actief sinds 28 mrt. 2018 Bekijk pagina

Algemeen

Ik ben Maayolein Goelema en ben in 1961 als 6 weken jonge baby met mijn familie vanuit Hardenberg naar een boerderij in de Noordoostpolder verhuisd. Voor studie heb ik elders gewoond, maar door mijn huwelijk met Evert de Graaff hebben wij ons weer gevestigd in de NOP en we willen hier niet meer weg. Onze dochters zijn ook in de Noordoostpolder blijven wonen en onze zoon heeft zijn hart verpand aan Deventer.

In het dagelijks leven werk ik als adviseur kwaliteit en beleid bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Ik heb in verschillende clubs en besturen gezeten, maar heb nu ruimte gemaakt voor de politiek. Dit komt door mijn betrokkenheid bij de Noordoostpolder en omdat ik graag aan de toekomstige ontwikkelingen en leefbaarheid een bijdrage wil leveren. Het werken met en voor mensen vind ik belangrijk en inspirerend. Mijn insteek is dat de politiek dichtbij de inwoners staat. De overheid moet waarborgen dat de samenleving zich kan ontplooien. Een dosis fundamentele nieuwsgierigheid en goede vragen stellen maakt duidelijk wat echt belangrijk is.

Het CDA is voor mij de partij die uitgaat van de kracht van de samenleving en een goede balans heeft in eigen verantwoordelijkheid en solidariteit. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, hardlopen, fietsen of op de golfbaan.

Ik zie uit naar de ontmoeting met u allen om samen verder te bouwen aan een mooie Noordoostpolder waarin het voor iedereen goed wonen, werken en recreëren is.

Nevenfuncties

  • Adviseur kwaliteit, beleid en ontwikkeling bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (betaald)
  • Lid van klachtencommissie Aves (ontbetaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 28 mrt. 2018 Raadslid, CDA
  • Actieve functie Raadslid, Raadscommissie SLZ
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens