mevrouw A. (Angela) Weerden

mevrouw A. (Angela) Weerden

Foto van mevrouw A. (Angela) Weerden
E-mailadres: a.vanweerden@noordoostpolder.nl

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Graag stel ik mij hier aan u voor. Sinds mijn vierde jaar woon ik in de Noordoostpolder. Voor studie en later werk heb ik langere tijd ergens anders gewoond, maar sinds augustus 2000 woon ik weer in Emmeloord.

 Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen die inmiddels allen buiten de polder wonen. Ik werk bij Stichting Carrefour, de welzijnsorganisatie in onze gemeente. Een mooie werkomgeving waar ik het gevoel heb dat ik echt een bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Voor mij is het belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om hun eigen keuzes te maken, want mensen kunnen zelf heel erg veel als zij hiertoe uitgenodigd en uitgedaagd worden. Deze en andere waarden als inzet voor een schone aarde, kansen voor iedereen om zichzelf te kunnen ontwikkelen, vind ik terug bij D66. Met veel plezier ondersteun ik daarom de fractie bij haar raadswerk als burgerraadslid. Altijd te bereiken via 06 14723263.

Laatste tweets

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  Het is weer zover😀

  https://t.co/W9wpzWVUoy

  05-10-2019

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  Wie kan mij vertellen waarom een mooie grote boom bij het Emelwerda College is gekapt? Behoorde volgens mij tot een… twitter.com/i/web/status/1…

  14-09-2019

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  @BerthooLammers Mooi die nijlpaarden Berthoo!

  22-08-2019

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  Mooi bedrijf hoor! twitter.com/CarrefourNOP/s…

  06-08-2019

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  RT @SjoerddeB: De gemeenteraad heeft besloten het budget ook in te zetten voor respijtzorg. Zodat mantelzorgers, waar al veel druk op staat…

  10-07-2019

Meer tweets van mevrouw A. (Angela) Weerden