mevrouw A. (Angela) Weerden

mevrouw A. (Angela) Weerden

Foto van mevrouw A. (Angela) Weerden

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Graag stel ik mij hier aan u voor. Sinds mijn vierde jaar woon ik in de Noordoostpolder. Voor studie en later werk heb ik langere tijd ergens anders gewoond, maar sinds augustus 2000 woon ik weer in Emmeloord.

 Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen die inmiddels allen buiten de polder wonen. Ik werk bij Stichting Carrefour, de welzijnsorganisatie in onze gemeente. Een mooie werkomgeving waar ik het gevoel heb dat ik echt een bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Voor mij is het belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om hun eigen keuzes te maken, want mensen kunnen zelf heel erg veel als zij hiertoe uitgenodigd en uitgedaagd worden. Deze en andere waarden als inzet voor een schone aarde, kansen voor iedereen om zichzelf te kunnen ontwikkelen, vind ik terug bij D66. Met veel plezier ondersteun ik daarom de fractie bij haar raadswerk als burgerraadslid. Altijd te bereiken via 06 14723263.

Laatste tweets

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  RT @GemeenteNOP: Wil jij van betekenis zijn voor jeugd en gezinnen met een zorgvraag? Heb je een hbo-diploma Pedagogiek, MWD en/of SPH en k…

  25-05-2020

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  denoordoostpolder.nl/artikel/110458…

  22-05-2020

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  @FlevoPost_nl Gedaan!!

  11-05-2020

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  @cozzzmicgirl Goed hoor! Welke app gebruik je?

  04-05-2020

 • mevrouw A. (Angela) Weerden tweet:

  RT @GemeenteNOP: Wij hebben 2 leuke #vacatures: Wil jij inwoners begeleiden naar (maatschappelijke) participatie, opleiding en werk? Of wer…

  03-05-2020

Meer tweets van mevrouw A. (Angela) Weerden