mevrouw D. (Denise) van Sluijs

mevrouw D. (Denise) van Sluijs

Foto van mevrouw D. (Denise) van Sluijs
E-mailadres: d.vansluijs@noordoostpolder.nl
Logo van Raadscommissie WO
Commissie: Raadscommissie WO Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van Raadscommissie BFE
Commissie: Raadscommissie BFE Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van SP
Fractie: SP Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: www.noordoostpolder.sp.nl Functie: Raadslid

Mijn naam is Denise van Sluijs en ben 25 jaar (1989). Geboren en getogen in Emmeloord, maar ook een paar jaar in Ens gewoond. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend in Emmeloord-west.

In 2010 heb ik mijn MBO diploma Multimedia vormgever behaald aan het Deltion College in Zwolle. Ik heb 1 jaar HBO-Rechten gestudeerd en op dit moment studeer ik Bestuurskunde en overheidsmanagement in Leeuwarden.

Al vanaf 2007 ben ik lid van de SP en heb samen met andere actieve SP leden in de Noordoostpolder een afdeling opgezet, waarvan ik vanaf juli 2012 voorzitter ben. In 2014 heeft de SP voor het eerst meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen en met succes!

Als burgerraadslid zit ik in de commissie Bestuur, Financien en Economie. Ook wil ik me inzetten voor méér sociale huurwoningen in plaats van sloop. Verder mag de rekening van de crisis niet neergelegd worden bij hen die het niet kunnen missen. Daarom moet hulp voor mensen die het nodig hebben in stand worden gehouden, zodat iedereen de kans heeft om mee te doen in de maatschappij. Samen sta je sterk en kunnen we het verschil maken!

Ik ben te bereiken via tel.nummer: 06 519 38 449