mevrouw G.C. (Gerda) de Jong-Wattel

mevrouw G.C. (Gerda) de Jong-Wattel

Foto van mevrouw G.C.  (Gerda) de Jong-Wattel

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

 

Mijn naam is Gerda de Jong-Wattel. Ik ben geboren in 1966 in Emmeloord en hier opgegroeid in een gezin met vier kinderen. Thuis hadden wij een autorijschool en zag ik hoe mijn ouders klaarstonden voor een ander.

Mijn man geboren en getogen in Ens heeft mij in 1992 doen bewegen van Emmeloord naar Ens te verhuizen, waar ik mij echt ‘Ensenaar’ mag voelen. Ik kijk hier met veel plezier terug op een dorpsvoorzitterschap van 6 jaar waarin ik veel heb mogen leren. Jelle en ik hebben 3 kinderen.

Ik ben ruim dertig jaar werkzaam in de ouderenzorg en werk nu als verpleegkundige in verpleeghuis de Talmahof in Emmeloord. Het is prachtig werk om te doen door de intimiteit en de diepgang welke je in relaties op mag bouwen en je ook jezelf leert kennen. Momenteel studeer ik nog.

Optimale participatie kansen voor iedereen in de samenleving zijn belangrijk, dit behoeft continu aandacht. Het heeft mijn interesse en ik zet mij hier graag in gezamenlijkheid voor in. Verder geniet ik van bezig zijn en nieuwe mensen leren kennen, het is mooi dit te kunnen doen in het belang van een prettig leef- woon- en werkklimaat in onze Polder.


“Zoals je bent, mag je er zijn” vind ik mooi, “Waar je naar toe wilt, kun je komen” een uitdaging.

 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met breien, lezen en ben een fanatiek spelletjesmens.

 

Gerda de Jong