mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas

mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas

Foto van mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas
E-mailadres: g.knijnenberg@noordoostpolder.nl
Logo van Raadscommissie WO
Commissie: Raadscommissie WO Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van CU-SGP
Fractie: CU-SGP Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: www.noordoostpolder.christenunie-sgp.nl Functie: Raadslid

Ik ben Gerda Knijnenberg-Alblas (1972), getrouwd met Johannes en moeder van twee zoons en een dochter.

Als sociaal raadsvrouw bied ik juridische ondersteuning aan mensen met een laag inkomen en/of schulden. Dit werk doe ik met passie en plezier!

Onze democratie is mij veel waard. Het is een voorrecht om als raadslid een steentje bij te dragen aan de lokale politiek. Mijn motivatie hiervoor vind ik in mijn geloof in God. Gerechtigheid en omzien naar elkaar zijn daaraan onlosmakelijk verbonden.

De mogelijkheden die wij hebben in ons land en in onze polder maken mij blij. Het is belangrijk dat mensen hun talenten kunnen ontplooien en gebruiken. Dat je in vrijheid je geloof kunt beleven en je mening mag uiten. Dat er werk voor je is. Maar ook tijd om te zorgen voor je naasten.  Gelegenheid voor sport en recreatie. Noem maar op.

Helaas zijn niet al die mogelijkheden er zomaar voor iedereen. Juist voor burgers in een kwetsbare positie wil ik aandacht hebben. Goede, heldere regelgeving wat betreft zorg en welzijn, toegankelijke voorzieningen, korte lijntjes naar overheid en instanties en oog voor de mens áchter een dossiernummer vind ik belangrijk.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op via e-mail.