mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas

mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas

Foto van mevrouw G.P. (Gerda) Knijnenberg-Alblas

Contact informatie

Logo van CU-SGP
Fractie: CU-SGP Periode: van: 28 maart 2018 tot: Website: www.noordoostpolder.christenunie-sgp.nl Functie: Raadslid
Logo van Raadscommissie WO
Commissie: Raadscommissie WO Periode: van: tot: Functie: Raadslid

Ik ben Gerda Knijnenberg-Alblas (1972), getrouwd met Johannes en moeder van twee zoons en een dochter.

Ik werk met veel plezier als beleidsmedewerker Sociaal Domein op het gebied van zorg en ondersteuning.

Onze democratie vind ik waardevol en zet me daar graag voor in. Het is een voorrecht om een steentje te mogen bijdragen aan de lokale politiek. Samen werken aan de leefbaarheid in onze mooie polder! Mijn motivatie voor het raadswerk vind ik in mijn geloof in God. Gerechtigheid, omzien naar elkaar en zorgen voor de schepping horen daarbij.

Sinds september 2019 ben ik lid van de commissie Woonomgeving, één van de commissies die de gemeenteraad kent. Een onderwerp dat mij bezighoudt is bijvoorbeeld de samenhang tussen woonomgeving en sociale aspecten als gezondheid en leefbaarheid. Maar ook duurzaamheid is een thema waar je niet omheen kunt en wilt, met alle keuzes die nodig zijn.

 

Mijn favoriete plek in de polder is iedere plek waar je van het weidse landschap kunt genieten. Van de eindeloze wolkenluchten, de uitgestrekte polder, dijken en water, waarbij ieder seizoen zijn charme heeft. Ik pak graag de fiets: stug doortrappen tegen de wind in of relaxed in het zonnetje met de wind in de rug. Helemaal fijn.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op via e-mail.