mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

Foto van mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

Contact informatie

Logo van College
Bestuur & Organisatie: College Periode: van: 31 mei 2022 tot: Functie: Wethouder

Mijn naam is Linda Verduin – de Vries. Ik ben geboren in het dorp Ens en opgegroeid aan de buitenweg in Ens. Voor studie en werk heb ik voor een periode van 10 jaar de Noordoostpolder verlaten en sinds 2001 ben ik weer terug. Ik woon samen met mijn man Gert en ons gezin in het centrum van Emmeloord.

Ik ben onderwijskundige en werkzaam als directeur van een samenwerkingsverband Passend Onderwijs in het voortgezet onderwijs in Zuidoost Friesland. Binnen mijn werk maak ik mijn hard voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om hun schoolloopbaan op een prettige en succesvolle manier te doorlopen. Met alle betrokkenen de schouders eronder, vanuit de eigen expertise en verantwoordelijkheden. Want als het gaat om kinderen, is een beetje goed gewoon niet goed genoeg.

Ik ben vanaf 2018 actief in de politiek voor de VVD Noordoostpolder. Eerst een jaar als burgerraadslid en vanaf 2019 als raadslid. De Noordoostpolder is een prachtige gemeente en een fijne samenleving om deel van uit te maken. Ik zet mij in voor een Noordoostpolder waar elke inwoner de kans neemt en krijgt om een bijdrage te leveren, waar iedereen met plezier kan wonen en werken en waar ruimte is voor ontwikkeling en vernieuwing.