mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

Foto van mevrouw L. (Linda) Verduin-de Vries

Contact informatie

Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: tot: Website: www.vvdnoordoostpolder.nl Functie: Raadslid
Logo van Raadscommissie SLZ
Commissie: Raadscommissie SLZ Periode: van: tot: Functie: Raadslid

Mijn naam is Linda Verduin – de Vries. Ik ben geboren en getogen in Ens. Voor studie en werk heb ik voor een periode van ruim 10 jaar de Noordoostpolder verlaten en sinds 2001 ben ik weer terug in de Noordoostpolder. Ik woon samen met mijn man Gert en ons samengestelde gezin met onze zes kinderen in het centrum van Emmeloord.

Ik ben onderwijskundige en werkzaam als directeur van een samenwerkingsverband Passend Onderwijs in het voortgezet onderwijs. Binnen mijn werk maak ik mij hard voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om hun schooltijd op een prettige en succesvolle manier te doorlopen. Met alle betrokkenen de schouders eronder, vanuit de eigen expertise en verantwoordelijkheid. Want als het gaat om onze kinderen, is een beetje goed gewoonweg niet goed genoeg.

 Ik heb in verschillende besturen en clubs gezeten, maar heb nu ruimte gemaakt voor de politiek. Als burgerraadslid ondersteun ik de fractie en maak ik deel uit van de commissie Samenlevingszaken. De Noordoostpolder is een prachtige gemeente en een fijne samenleving om deel van uit te maken. Ik zet mij in voor een Noordoostpolder waar elke inwoner de kans neemt en krijgt om een bijdrage te leveren, waar iedereen met plezier kan wonen en werken en waar ruimte is voor ontwikkeling en vernieuwing.

Ik ben te bereiken via: l.verduin@noordoostpolder.nl