Informatiebijeenkomst stikstof en PAS-melders met gedeputeerde Harold Hofstra van provincie Flevoland

Gepubliceerd op: 22 maart 2023 12:03

Op donderdag 23 maart om 19.30 uur organiseren we een #informatieavond in het gemeentehuis van Noordoostpolder over #stikstof en de problematiek rondom PAS-melders. Iedereen is welkom om deze avond bij te wonen en meer te weten te komen over de stand van zaken rondom het gebiedsproces stikstof.

Op 6 maart heeft de gemeenteraad de motie 'PAS-melders Noordoostpolder in nood' aangenomen. De raad vroeg aandacht voor de ernstige zorgen die er zijn over het voortbestaan van bedrijven van PAS-melders in de gemeente. Daarom heeft de raad gedeputeerde (provinciebestuurder) Harold Hofstra uitgenodigd om de raad en andere geïnteresseerden te informeren over dit belangrijke onderwerp. Naast de gedeputeerde is ook ondernemersorganisatie en belangenbehartiger LTO aanwezig, zij zal ook haar visie geven op dit proces en op de aanpak. Daarnaast schuift ook een veehouder uit de Noordoostpolder aan als inspreker: hij heeft zelf ervaring heeft als PAS-melder.

Kortom: deze avond is dé kans om meer te weten te komen over dit belangrijke onderwerp. Je bent van harte uitgenodigd voor de publieke tribune in de raadzaal. Digitaal volgen via onze livestream kan ook via raad.noordoostpolder.nl. 📺