Raadsvergaderingen op 1,5 meter

Gepubliceerd op: 21 augustus 2020 13:08

Op maandag 24 augustus eindigt het politiek reces van de gemeenteraad van Noordoostpolder. De vergaderingen gaan voor een deel weer fysiek plaats vinden in het gemeentehuis. Overige zijn digitaal.
De commissie- en raadzaal zijn opnieuw ingericht, zodat de 1 ½ meter afstand is gewaarborgd. In verband met beperkte ruimte in de raadzaal is het voor belangstellenden niet mogelijk om de vergadering bij te wonen. Wel kunt u de vergadering online volgen via deze website.

De eerstvolgende voorbereidende commissies zijn op 31 augustus en de besluitvormende raad is op 14 september. Uiteraard is het op 31 augustus mogelijk in te spreken bij één van de onderwerpen, maar aanmelden daarvoor is wel verplicht. Graag per e-mail naar griffie@noordoostpolder.nl.

Ook zal het maandelijkse Politiek Uurtje weer starten. Het Politiek Uurtje wordt eens per maand op maandagavond om 19:00 uur in kamer 83 van het gemeentehuis georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iets dat u opvalt, of iets waar u een mening of idee over heeft. Het volgende Politiek Uurtje vindt plaats op 24 augustus. Aanmelden is, eveneens vanwege de coronamaatregelen, verplicht. Graag per e-mail naar griffie@noordoostpolder.nl.