Speeddaten met kandidaat raadsleden?

Gepubliceerd op: 06 maart 2018 15:15

Helaas gaat de gast van de raad van 12 maart niet door wegens te weinig aanmeldingen. We vinden dat erg vervelend. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om na de verkiezingen alsnog onze gast te zijn, bij een raadsvergadering. Aanmeldingen daarvoor kunnen worden gezonden naar: gastvanderaad@noordoostpolder.nl

Wanneer je graag meer wilt weten over de gemeenteraadsverkiezingen en de standpunten van partijen, ben je ook van harte welkom bij het verkiezingsdebat op 16 maart om 19:30 uur in het Huyscafé van het 't Voorhuys. Ook zijn de politieke partijen op 17 maart tussen 11:00-16:00 uur te vinden op het Kettingplein met een verkiezingsmarkt.

raad.noordoostpolder.nl voor stemadvies
Om te weten welke partij het dichtst bij jouw mening komt, kun je ook gebruik maken van de stemwijzer op raad.noordoostpolder.nl. De site geeft ook een overzicht van de verschillende verkiezingsdebatten in de komende weken, de kandidatenlijsten, verkiezingsprogramma's van de partijen en hoe en waar je kunt stemmen. Kortom raad.noordoostpolder.nl kan inwoners ondersteunen bij het bepalen van hun keus op woensdag 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.