Verkiezingsdebat in ’t Voorhuys (en livestream!): jouw stem telt!

Gepubliceerd op: 25 februari 2022 09:02

Op donderdag 10 maart vindt er in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een debatavond plaats in 't Voorhuys. Tijdens deze avond gaan de kandidaat-raadsleden met elkaar in debat over actuele zaken in de Noordoostpolder. Je bent van harte welkom deze avond gratis bij te wonen. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Tijdens het debat worden de verschillen tussen de politieke partijen goed duidelijk. Het debat vindt plaats aan de hand van de stellingen uit de stemhulp van MijnStem. Hoe denken de negen deelnemende politieke partijen bijvoorbeeld over woningbouw, de verbreding van de N50 en armoedebestrijding? Vul zelf de stemhulp in via: https://mijnstem.nl/noordoostpolder

 Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart kiezen de inwoners van de Noordoostpolder de leden van de gemeenteraad. De gemeenteraad beslist over plannen en regels in de gemeente, bijvoorbeeld over afval, verkeer en woningbouw en andere onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt.

Jouw stem telt! Heb je een vraag aan de politieke partijen of een idee voor een leuke stelling? Stuur deze naar: griffie@noordoostpolder.nl.

Datum: Donderdag 10 maart 2022
Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: 't Voorhuys, Beurszaal (ingang theater) Emmeloord, het debat is daarnaast live te volgen via raad.noordoostpolder.nl
Genodigden: Inwoners van de gemeente Noordoostpolder