De heer M.F. (Marinus) de Vries

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: De heer M.F. (Marinus) de Vries

m.devries@noordoostpolder.nl

Algemeen

Ik ben geboren en getogen in Marknesse en woon sinds 2015 in Emmeloord. Ik ben getrouwd met Jenny en wij hebben 3 kinderen, 1 zoon en 2 dochters.

Vanaf mijn 18e levensjaar ben ik werkzaam in de bouw- en installatiewereld, begonnen bij de firma Jager in Marknesse. Na mijn dienstplicht die ik heb gediend in Zuid Libanon ben ik weer in mijn vertrouwde werkomgeving terecht gekomen en via diverse installatie- en bouwbedrijven  uiteindelijk een eigen bedrijf begonnen die zich bezighoud met de energietransitie waarbij het oplossen van duurzaamheids- en energievraagstukken voor ondernemingen maar ook voor particulieren mijn speerpunten zijn. Daarnaast ben ik sinds 2011 als docent werkzaam voor de BOB/KOB, beroepsonderwijs voor volwassenen met als belangrijk doel de studenten qua kennis zowel vaktechnisch maar ook als ondernemer op een hoger niveau te brengen.

Mijn hobby’s zijn op vakantie naar Frankrijk, golfen en mijn werk.

Vanaf begin jaren tachtig heb ik in diverse besturen gezeten van Sportvereniging Marknesse en vanaf 2003 maak ik onderdeel uit van de stichting die de sportaccommodatie in Marknesse beheert. In 2016 ben ik lid geworden van de sponsorcommissie van Golfclub Emmeloord.

 

Ik ben als pas op latere leeftijd betrokken geraakt bij de gemeentepolitiek, wat meer te maken had met gebrek aan tijd dan aan desinteresse. Toen de VVD mij dan ook benaderde hoefde ik er eigenlijk niet zo lang over na te denken. Met mijn kennis van vooral de gebouwde omgeving en het efficiënt toepassen van technieken binnen deze omgeving wil ik mij inzetten voor doelmatige invulling aan een leefbaar en duurzaam Noordoostpolder.

Ik heb als burgerraadslid voor de VVD zitting in de Raadscommissie Woonomgeving (WO)

 

Ik ben te bereiken via telefoonnummer 06-37085754

Functie historie

2019

  • Onbekend - 31 okt. 2019 Burgerraadslid, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Stemmingen

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens