de heer T.P.R. (Theo) Groen

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

 

 

Mijn naam is Theo Groen (1968) en woonachtig in Emmeloord. In het dagelijks leven ben ik agrarisch en bedrijfskundig schade-expert en directeur van een zonne-energie productiebedrijf. Daarnaast ben ik als jurylid en federatievertegenwoordiger van de KNHS actief tijdens paardensportwedstrijden.

Binnen onze gemeente zit ik als CDA-raadslid in de raadscommissie Bestuur, Financiën en Economie. Ik heb jaren geleden voor het CDA gekozen omdat het dé brede middenpartij is met waarden en normen die niet álle kaarten zet op de overheid. De samenleving heeft daarbij ook haar eigen verantwoordelijk, met daarachter een sterke overheid die ingrijpt waar dat nodig is. Vanuit een besef van verbondenheid tussen de generaties voel ik me geroepen tot zorg voor een duurzame polder. We hebben onze polder geërfd van onze (voor)ouders en te leen van de mensen die na ons komen. Dat vraagt dat wij verder kijken dan ons eigen belang en onze eigen tijd, ook op financieel gebied. Beheren en beheersen zijn niet voldoende. Om een betere en meer duurzame samenleving door te geven zijn creativiteit en innovatie nodig.

Ons plan voor een eerlijke economie versterkt de basis voor de welvaart en het welzijn van de komende generaties in de polder. Iedere ondernemer weet dat de kost voor de baat uitgaat. Dat betekent dat we nu verstandig moeten investeren in de economie van morgen: in kennis, innovatie en duurzame groei. Als CDA-fractielid zie ik het als een plicht om op deze manier de doelstellingen die we voor ogen hebben te bewerkstelligen, met alle prachtige mogelijkheden die de Noordoostpolder ons biedt.

Neem gerust contact op of stuur een mailtje naar t.groen@noordoostpolder.nl

Nevenfuncties

 

 

  • Eigenaar GroenExpertise (betaald)
  • Directeur Groen Energie BV  (betaald)
  • Federatievertegenwoordiger KNHS (onbetaald)

Functie historie

2022

  • 19 jan. 2021 - 28 mrt. 2022 Lid, Rekenkamer
  • 13 nov. 2017 - 28 mrt. 2022 Raadslid, CDA
  • 13 nov. 2017 - 28 mrt. 2022 Raadslid, Raadscommissie BFE

2017

  • 08 mei 2014 - 13 nov. 2017 Burgerraadslid, CDA
  • 08 mei 2014 - 13 nov. 2017 Burgerraadslid, Raadscommissie BFE
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens