M.F. Koers

Naam: M.F. Koers

Raadslid, CU-SGP
Raadslid, Raadscommissie SLZ
m.koers@noordoostpolder.nl
Raadslid Actief sinds 05 jun. 2023 Bekijk pagina

Algemeen

Mijn naam is Monica Koers-Haasnoot (1972)
Ik ben getrouwd met JanWim, moeder van vier uitwonende kinderen, waarvan drie getrouwd én oma van (bijna) drie kleinkinderen.
Ik ben geboren in Katwijk aan Zee, maar nu al ruim 37 jaar woonachtig in de Noordoostpolder en het is na een familie - of strandbezoek altijd weer heerlijk om over de Ketelbrug de rustige, overzichtelijke polder in te rijden.
Ik werk nu 21 jaar in de gehandicaptenzorg, als begeleider op kinderboerderij de Stekplek op Urk.
Naast deze baan heb ik een aantal jaren gewerkt op de kringloopwinkel Waypoint (THdV) en heb vanuit die locatie Waypoint Sisters geleid in Emmeloord. Na dit avontuur ben ik zo'n twee jaar werkzaam geweest als jongerenwerker bij Jongerencentrum Het Heelal (YFC)
Sinds Januari 2023 ben ik als meelezend lid betrokken bij de fractie van CU-SGP. Vanwege mijn achtergrond qua werk en sociale netwerk in deze, las ik vooral mee met de stukken van de commissie samenleving. In de commissie samenleving wil ik mijn bijdrage blijven leveren aan inclusie samenleving, jongeren en jeugdzorg, ouderen, participatie etc.
Ik wil mij graag inzetten vanuit deze fractie en voor de gemeenteraad, dit doe ik in afhankelijkheid van God en met hart voor elkaar.
Voor een samenleving waar ruimte, respect is voor eenieder. Waar we omzien naar elkaar en zorgdragen voor de kwetsbaren.
Wil je ergens over doorpraten, heb je een vraag of opmerking?
Neem contact met mij op via e-mail. 

Nevenfuncties

  • Clientbegeleider Stekplek Urk Triade Vitree (Betaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 05 jun. 2023 Raadslid, CU-SGP
  • Actief sinds 05 jun. 2023 Raadslid, Raadscommissie SLZ
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens