noordoostpolder

Nieuwe rij

Slideshow

Gemeenteraad Noordoostpolder

Raadzaal van de gemeente Noordoostpolder

Live uitzending

Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Komende vergaderingen

Nieuws

Vacature: Medewerker Griffie

12 maart 2024

De raadsgriffie van de gemeenteraad van Noordoostpolder is op zoek naar een MEDEWERKER GRIFFIE (28,8 uur). De raadsgriffie verzorgt alles wat nodig is om de vergaderingen en de besluitvorming van de gemeenteraad en de raadscommissies voor te bereiden en goed te laten verlopen, waaronder de verspreiding van de daarvoor benodigde stukken. Als griffiemedewerker ben je samen met je directe collega's verantwoordelijk voor de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning voor de griffie en de gemeenteraad. Met daarbij extra aandacht voor de communicatie-uitingen van de gemeenteraad richting onze inwoners.

Lees meer

Meer kans voor polderbewoners op woning

05 maart 2024

Polderbewoners hebben binnenkort meer kans op een woning in de eigen gemeente. De gemeenteraad schaarde zich maandagavond unaniem achter een voorstel van het CDA. Dat betekent dat polderbewoners voorrang krijgen bij 50 procent van nieuwe huur- en koopwoningen.

Lees meer

Gemeenteraad schroeft aantal nieuwe woonlocaties voor arbeidsmigranten terug

05 maart 2024

De gemeenteraad is voorstander van 450 nieuwe woningen voor arbeidsmigranten in de Noordoostpolder. Dat zijn er 450 minder dan het college van B en W voorstelde. Bijna alle partijen steunden een voorstel van Politieke Unie die pleit voor minder middelgrote woonlocaties.

Lees meer

Gemeenteraad fel tegen betaald parkeren in het Waterloopbos

29 februari 2024

De gemeenteraad is unaniem tegen het betaald parkeren in het Waterloopbos. Alle partijen roepen Natuurmonumenten op om af te zien van de invoering daarvan. Gesprekken van het College van B en W met de natuurorganisatie leverden tot dusver niets op.

Lees meer

Gemeenteraad wil meer onderzoek naar herinrichting A6-afslag

29 februari 2024

De gemeenteraad is nog niet overtuigd van de komst van verkeerslichten bij de A6-aansluiting op de Muntweg. Politieke Unie vreest dat die installaties voor wachttijden, frustraties en sluipverkeer door Emmeloord gaan zorgen.

Lees meer

ASD